Tongelre, we komen er aan!

Help mee om nog een toffe kaaszaak in Eindhoven te krijgen. De crowdfunding is gestart en delen is lief!!

Kaas is een geweldig product. Een te mooi product om anoniem in de supermarktschappen terecht te komen. Kaas vertelt verhalen, verhalen over de koeien, schapen en geiten, verhalen over de boeren en het land dat ze beheren, en heel veel verhalen over tradities, maar ook over innovatie. Al die verhalen probeer ik bij Jokkmokk te vertellen, wanneer ik maar kan.

Ruim twee jaar geleden ben ik in de Bergstraat in Eindhoven gestart met een mooi project: Eindhoven van hele goeie kazen voorzien. Ik ben constant op zoek naar gepassioneerde kaasmakers in Nederland, België en daarbuiten en probeer hun lekkerste kazen in mijn winkel te krijgen. Ook bij de horeca om me heen is het me gelukt veel mooie kazen op de kaart te krijgen en om hun te adviseren vanuit mijn expertise.

Het zijn twee hele toffe jaren geweest, en die smaakten naar meer. Die mogelijkheid is nu gekomen. Ik had al dé kaaswinkel van het centrum, en nu heb ik de mogelijkheid gekregen om ook de kaaswinkel van Tongelre over te nemen. Het Vershuis Tongelre op de Tongelresestraat heeft een lange geschiedenis en aan die geschiedenis ga ik een nieuw hoofdstuk toevoegen met een flinke Jokkmokk-saus eroverheen.

Jokkmokk Tongelre gaat er komen, met nog meer mooie kazen en andere lekkernijen. Producten uit Nederland van makers met passie voor wat ze doen en mooie verhalen om te vertellen over die producten.

Een tweede start

Om deze tweede start goed te kunnen maken heb ik hulp nodig. Hulp van mensen die van kaas houden, van mensen die mijn verhalen willen horen. En hulp van mensen die die verhalen niet hoeven te horen, maar het wel fijn vinden om goede kaas te eten, doordeweeks, in het weekend, en/of voor speciale gebeurtenissen.

Wat is de deal? Als jij nu een van die mensen wilt zijn die mij een steuntje in de rug willen geven, dan bied ik daar iets voor terug. Meestal kaas eigenlijk, want daar ben ik het best in. Hiernaast staan de mogelijkheden. De geld-voor-kaas-deals bestaan eruit dat je mij nu helpt met een bedrag van € 50, € 100 of € 250, en dat je dat bedrag in de vorm van shop credit verspreid over 10 maanden terugkrijgt, waarbij ik het tegoed nog 10% extra aanvul. Je kunt hier direct betalen met paypal of creditcard, maar het kan ook in de winkel of via de bank. Stuur in dat laatste geval This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en dan pakken we het daar verder op.

Als je op een andere manier deze tweede start wilt ondersteunen, bijvoorbeeld door een lening aan te bieden, neem dan ook vooral contact op!

 

Veel groeten,

Louis Klomp

JOKKMOKK

More in this category: Bedankt! »
Login to post comments

Locatie +

Tongelresestraat 260
Telefoon: 06-14984912

Contact

Social media