We're going Dutch....

  • Written by 
  • Read 3415 times

Dat er goeie kazen uit Nederland komen, wist je al, hoop ik. Dat er ook goeie wijnen worden gemaakt was misschien nog niet bekend. Maar toch is het waar.

Samen met Taste Eindhoven Foodtours zijn we op zoek gegaan naar wat Nederland allemaal te bieden heeft voor wijnliefhebbers. Zo zijn we bij een aantal wijngaarden terecht gekomen die het hobby stadium ver achter zich gelaten hebben en niet alleen mooie Nederlandse wijnen maken, maar gewoon top wijnen, waarbij we dat 'Nederlandse'eigenlijk niet eens hoeven te noemen.

Jokkmokk doet al lang zijn best om het beste op kaasgebied in huis te halen uit eigen land, en daar gaan nu dus wijnen bij komen. In de Dutch Design Week gaan we jullie laten proeven wat wij voor moois gevonden hebben. Bijvoorbeeld op de proeverij op 22 oktober, maar die is inmiddels volgeboekt, daarom is er op 27 oktober een tweede sessie. Ontdek wat wijnmakers in Zeeland met klassieke Franse druivenrassen voor elkaar hebben gekregen, en proef wat er in Gelderland met druiven gemaakt wordt die meer aan onze Noordelijke omstandigheden aangepast zijn. En dat dan dus in combinatie met kazen uit de lage landen. Ook daar hebben we een paar nieuwe exemplaren aan onze collectie toegevoegd. Dutch Design bestrijkt dus ook het culinaire terrein. En dat vinden wij tof!

Aanmelden kan door This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!

Locatie +

Tongelresestraat 260
Telefoon: 06-14984912

Contact

Social media